Elektrotechniek

De elektrotechnische specialistie is toegespitst op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties op de volgende terreinen:

  • utiliteit
  • particuliere woningbouw
  • lichte industrie (landbouw automatisering)
  • service & onderhoud.

Verder geven wij een passend advies inzake deze installaties.

utiliteit
De produkten op dit marktgebied zijn voornamelijk middelgrote tot grote installaties in bijvoorbeeld winkels en bedrijfspanden.

particuliere woningbouw
De markt bestaat uit een redelijk vaste groep woningbouwers die het elektra gedeelte in de te bouwen/renoveren woningen uitbesteden aan gespecialiseerde installateurs. Ook verzorgen wij moderne installaties in luxe bungalows, die voorzien zijn van de meest geavanceerde schakelingen.

lichte industrie (landbouw automatisering)
Onder dit marktsegment valt onder andere de landbouw automatisering, zoals het aanleggen van ventilatiesystemen in uien- en aardappelbewaarplaatsen en de installatie van produktieloodsen.

service & onderhoud
Door middel van een zeer goede service en bereikbaarheid wil onze onderneming het verschil maken met de concurrent. Verder hebben wij een goede reputatie op het gebied van kwaliteitszorg opgebouwd.

Als comfortinstallateur bieden wij een zo breed mogelijk pakket aan onze klanten aan wat valt onder Domotica. Bij diverse projekten treden wij op als hoofdaannemer. Het voordeel hiervan is dat de klant maar 1 aanspreekpunt heeft.

De nieuwe geavanceerde techniek in de woningbouw / utiliteit, zoals gebouwbeheerssystemen, is een ontwikkeling die wij waar mogelijk toepassen.

Daarnaast passen wij waar mogelijk duurzame technieken toe, denk hierbij aan pv-panelen, zonneboilers etc. Ons eigen bedrijfspand is o.a. voorzien van 162 pv-panelen.

Voor meer informatie zie onze referentie projecten.

Like ons op Facebook

Twitter

Vandaag weer een mooie bestelling binnengekregen om een Smarthome te maken. Van dimmers, bewegingsmelders,... http://fb.me/3hGw0Wo5d
Jun 7 2017 - 21:47
Groots Genieten Begint bij De Groote Duynen te Kamperland. Ook deze prachtige recreatiewoningen mogen wij... http://fb.me/4bYn1PwDO
Jun 1 2017 - 20:19
Via de hoofdaannemer kregen we deze mooie drone beelden van het project de Zaete in Yerseke. http://fb.me/8IeVf6fH0
May 30 2017 - 21:07
Autarke woning met domotica, wij verzorgden hier de elektrotechnische installatie incl. pv installatie.... http://fb.me/19sTdPcCZ
May 30 2017 - 2:55
I posted a new video to Facebook http://fb.me/8B3ygNsTF
May 29 2017 - 20:47
Sommige bouwplaatsen hebben een mooi uitzicht, we zijn bijna jaloers. http://fb.me/8zWxvDeSK
May 12 2017 - 23:08
Binnenkort krijgen wij mooie Drone beelden van onze projecten. Hier alvast wat stilstaande beelden.
May 5 2017 - 23:06
Wij zoeken een ervaren elektromonteur! http://fb.me/2qm65uGom
May 3 2017 - 23:28
Vacature bij ITN Groep: wij zoeken een ervaren elektromonteur. Lees de complete vacaturetekst en neem contact... http://fb.me/1lgGuXqRb
May 3 2017 - 23:20
Hoog tijd voor verplichte APK van woningen? http://fb.me/1U4NIfjwk
May 1 2017 - 15:19
Twitter REST API 1.1 - status OK